Skip links

Camins del Port de la Selva

Remenant per la costa és una altra activitat per apropar-se a la costa del Cap...

Remenant per la costa és una altra activitat per apropar-se a la costa del Cap de Creus. Un itinerari pel camí de ronda a Llançà per conèixer la fauna, flora i el paisatges que l’envolten.

Animals i animalons del Cap de Creus és un itinerari familiar per observar ocells, altres animals i entendre la importància d’un ecosistema com el Mediterrani. A partir de dinàmiques divertides es descobreix la funció que tenen els animals i plantes a l’ecosistema.

Els sons de la nit és un itinerari nocturn per escoltar sons que primerament ja s’hauran identificat. Sons provinents d’insectes, amfibis, ocells nocturns i altres animals que viuen en aquesta zona. Aquesta activitat també es complementa amb l’observació i reconeixement d’algunes constel·lacions.

La Ruta megalítica és un itinerari que transcorre al voltant del conjunt monumental de Sant Pere de Rodes i on s’expliquen les principals característiques dels elements megalítics del municipi: el dolmen i paradolmen de la Pallera i el menhir de Santa Helena, que gaudeixen d’un bon estat de conservació. També es fa referència al paisatge i els valors i característiques del Parc Natural del Cap de Creus.