Skip links

Sobre nosaltres

La Xarxa Brava és una acció de l’Associació Grup d’Acció Local Pesquer GALP

Xarxa Brava neix amb la voluntat de fomentar el consum de peix de llotja a través d’un millor coneixement de les espècies que capturen els pescadors de les diferents confraries gironines.

Volem donar a conèixer la varietat d’espècies del nostre mar i les seves propietats nutricionals i de qualitat gastronòmica, explicar les receptes de la cuina marinera i informar de les diferents activitats culturals i de sensibilització ambiental que es realitzen al llarg del nostre litoral.

La Xarxa Brava és una acció de l’Associació Grup d’Acció Local Pesquer

Galp Costa Brava som una entitat creada el 2016 formada per confraries, administracions locals, i empreses i entitats del sector marítim. Treballa per la pesca sostenible, el foment dels productes pesquers i aportar valor als municipis costaners.

Ho fa a través de l’Estratègia de Desenvolupament Local Participativa 2021-2023, sorgida d’un procés participatiu amb les entitats públiques i privades del territori, i gestionant els ajuts provinents del Fons Europeu Marítim i de la Pesca destinats al desenvolupament local del territori pesquer de la Costa Brava.

La Xarxa Brava és una acció de l’Associació Grup d’Acció Local Pesquer

Els nostres socis