Skip links

Tasta

TASTA

Pescadors de Roses

Pescadors de Roses Planta Envasat SL té una àmplia oferta de peix i marisc fresc, congelat i productes d’elaboració pròpia. Arran de la pandèmia de la Covid-19, Pescadors de Roses va veure la necessitat de distribuir peix fresc als veïns del municipi que estaven confinats a casa. Així doncs, el 16 de març de 2020 van posar en marxa la venta directa de peix de llotja a través de WhatsApp amb entrega a domicili. Des de llavors aquest servei segueix en marxa i s’ha estès per els municipis de l’entorn com Garriguella, Castelló d’Empúries, Vilajuïga, Palau, Pau i Figueres, entre d’altres.

Com fer la comanda?

El procediment per rebre l’oferta diària i fer una comanda és molt senzill. Només s’ha d’enviar la paraula “Alta” al 626 69 60 96 a través de WhatsApp per rebre el taulell.
Diàriament, entre 18h i 19h, quan ja hi ha la parada preparada amb les captures del dia, Pescadors de Roses envia un vídeo amb tota l’oferta de peix i marisc fresc de la jornada i el preu que tenen les diverses espècies. La comandes es fan a través de WhatsApp i s’envien el matí següent als municipis que estan a uns 30-40 km de Roses. Si la destinació és més llunyana, ho distribueix SEUR Fred. Al moment de fer la comanda, el consumidor pot demanar com vol el peix, ja sigui sencer, desespinat, escatat o amb espines. Actualment, hi ha una cinquantena de persones adscrites a aquest servei i pròximament crearan una pàgina web amb l’oferta diària per realitzar les comandes.

Peix congelat i productes d’elaboració pròpia

Pescadors de Roses Planta d’Envasat també ofereix peix congelat i productes d’elaboració pròpia que es poden adquirir a través de la botiga online Pescadors de Roses i que s’envien arreu de l’Estat. Alguns dels productes realitzats amb el peix fresc de llotja són:

• Filet d’anxova de la costa
• Carpaccio de gamba del Cap de Creus
• Carpaccio del pop de roca del Cap de Creus
• Fumet de peix
• Potes de pop
• Seitons seleccionats en oli
• Sopa de peix
• Yakisoba de gamba

Pescadors de Roses s’encarrega de la manipulació, la congelació, l’evisceració i la cocció del peix fresc pescat a Roses per elaborar aquests productes propis. La venta al detall també l’ofereixen a la botiga del Port de Roses on tenen els vivers de crustacis i bivalves vius.

ELS NOSTRES PRODUCTES