Skip links

Sobre nosaltres

La Xarxa Brava és una acció de l’Associació Grup d’Acció Local Pesquer GALP

La Xarxa Brava neix amb la voluntat de donar a conèixer el peix de llotja, la varietat d’espècies que es comercialitzen a la Costa Brava. Així com les seves propietats nutricionals i la qualitat gastronòmica. Els pescadors cada dia tornen a port per oferir peix local i fresc.

Volem explicar els productes que capturen els pescadors de les diferents confraries gironines. Centrant-nos en bàsicament amb tres temes: exposar les diferents especies, les receptes, i les activitats culturals i de sensibilització ambiental que es realitzen al llarg del nostre litoral.

Costa Brava som una entitat creada el 2016 formada per confraries, administracions locals, i empreses i entitats del sector marítim. Treballa per la pesca sostenible, el foment dels productes pesquers i afegir valor als municipis costaners. Ho fa a través de l’Estratègia de Desenvolupament Local Participativa 2021-2023, sorgida d’un procés participatiu amb les entitats públiques i privades del territori. Tot gestionant els ajuts provinents del Fons Europeu Marítim i de la Pesca destinats al desenvolupament local del territori pesquer de la Costa Brava.

Els nostres socis