Skip links

Tasta

TASTA

Confraria de Pescadors del Port de la Selva

La Confraria de Pescadors del Port de la Selva, amb una flota de 10 embarcacions d’encerclament, palangre i arts menors, ofereix una gran varietat diària de peix i marisc pescat al Nord del Mediterrani Occidental i al Golf de Lleó. El seu producte estrella és la gamba, que compta amb la denominació Gamba del Cap de Creus. Des de fa més de 5 anys, la Confraria del Port de la Selva intervé a la subhasta com a un comprador més amb la voluntat de comercialitzar la gamba i el pop roquer com a productes d’alta qualitat gastronòmica.

La Confraria de Pescadors del Port de la Selva ha treballat els darrers anys amb pescadors i cuiners per crear el seu propi mètode de treball. Aquest consisteix en sotmetre el producte fresc recent arribat de les barques a un procés d’abatiment de temperatura que ultracongela el producte i que permet conservar totes les seves característiques organolèptiques fins arribar al seu consum.  El producte es serveix dins una caixa de porexpan que permet guardar-la directament al congelador. Al llarg de tot aquest procés no utilitzen cap additiu químic ni conservant, de manera que respecten la puresa i el sabor del producte que està relacionat a l’entorn privilegiat del Parc Natural del Cap de Creus. D’aquí sorgeix la denominació Cap de Creus que certifica la qualitat dels seus productes.

Compra gamba, pop roquer i conserves

Ofereixen gambes de totes mides, pop roquer i també conserves com anxova, seitó, bonitol, tonyina i banderilles. Els seus productes van destinats tan a particulars com a empreses. Llançà, Roses, Vilajuïga, Garriguella, Empuriabrava, Cadaqués, Girona, Palamós i algun municipi de la província de Tarragona són les seves destinacions més habituals. Els productes de la Confraria del Port de la Selva arriben a cooperatives, restaurants, establiments especialitzats en producte de km0 i supermercats, tot amb la denominació Cap de Creus. Si la destinació és de proximitat, la mateixa Confraria de Pescadors del Port de la Selva s’encarrega de repartir; si la comanda va més enllà de l’Alt Empordà, utilitzen una empresa externa de distribució.

Com fer la comanda?

Tenen diversos mitjans per realitzar les comandes. Es pot fer via WhatsApp al 690 345 479, trucant directament a la Confraria de Pescadors del Port de la Selva al 972 38 74 05 o via mail a comandes@cpportdelaselva.com.