Skip links

Tasta

TASTA

Confraria de Pescadors de Palamós

La Confraria de Pescadors de Palamós és una de les més importants de la Costa Brava amb una gran varietat d’oferta diària de peix i marisc. La seva flota pesquera està formada per tot tipus d’embarcacions, ja siguin d’arrossegament, d’encerclament o d’arts menors. Tenen subhasta diària al matí i a la tarda, de dilluns a divendres, amb la possibilitat de fer visites guiades a la llotja.

El juliol de 2016, un veí de Palamós, informàtic de professió, va veure el buit que hi havia al mercat en el camp de la venta online de gamba fresca, ja que és un producte que no està a l’abast de tothom. La confraria va veure que era una oportunitat per promocionar més el producte i es va crear una plataforma per vendre gamba fresca per internet.

La gamba de Palamós és un producte de prestigi reconegut arreu del món. Per això l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors impulsen des de 2007 la Marca de Garantia Gamba de Palamós amb l’objectiu d’assegurar la traçabilitat del producte, augmentar la confiança del consumidor, incrementar el valor de la gamba i protegir el recurs. A la llotja de Palamós s’examina rigorosament cada partida de gamba desembarcada abans d’atorgar-li l’etiqueta de producte certificat.

Portem la gamba de Palamós a casa teva

La Gamba de Palamós Marca de Garantia es poden adquirir directament a a través del portal web Gamba de Palamós amb entrega a domicili a través de SEUR Fred. La comanda arriba al seu destí en menys de 24 hores i, des de la Confraria de Pescadors de Palamós, recomanen congelar les gambes si no s’han de consumir aquell mateix dia, ja que no porten conservants ni additius.

Des de 2016 a dia d’avui, s’ha incrementat l’oferta de producte. A part de la gamba vermella, també es pot adquirir online gamba blanca, escamarlà, angules o eriçons de mar quan n’és època de pesca.

Les comandes que arriben a la web es compren en la subhasta diària a través d’un peixater per no ser competència directa i, així, treballar col·laborativament. Arran de la pandèmia de la Covid-19, va augmentar la demanda d’aquest servei als municipis més propers. Tot i així, la majoria de comandes van destinades a fora de Catalunya, com per exemple a Madrid i al País Basc, on costa que arribi aquest producte fresc.

ELS NOSTRES PRODUCTES