Campanya Gastronòmica del Suquet de Peix
Els mesos de setembre i octubre es realitza la Campanya Gastronòmica del Suquet de Peix de Roses amb diferents restaurants participants que volen posar en valor aquest típic plat mariner.
Els mesos de setembre i octubre es realitza la Campanya Gastronòmica del Suquet de Peix de Roses amb diferents restaurants participants que volen posar en valor aquest típic plat mariner.
El mes d’octubre és el torn de la Festa de l’Anxova, un producte típic escalenc. Durant la celebració s’entrega l’Anxova d’Or a una persona que ha divulgat o ha fet promoció de l’anxova de l’Escala al llarg de l’any. També es fa la Ruta de
La Confraria de Pescadors de Palamós té l’Espai del Peix, una aula gastronòmica on es realitzen showcookings al llarg de l’any. Els divendres es fa el Showcooking de cuina marinera amb peix de la Confraria de Pescadors de Palamós i degustació de plats maridats amb
La gastronomia marinera també té la seva pròpia celebració. El setembre es realitza la Campanya Gastronòmica de la Cuina del Cim i Tomba organitzada per l’Ajuntament de tossa de Mar i la Cuina Tradicional Tossenca. L’origen del cim i tomba es troba profundament arrelat a
La gastronomia també té un paper important a Lloret de Mar. El mes de maig es realitzen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i al mes d’octubre les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l’Art organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants i l’Ajuntament
La gastronomia també té un paper important a Lloret de Mar. El mes de maig es realitzen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i al mes d’octubre les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l’Art organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants i l’Ajuntament
A l’Aula Gastronòmica Costa Brava Sud Grenyal, ubicada a la Confraria de Pescadors de Blanes, es realitzen tallers de sushi amb peix de llotja i altres activitats relacionades amb la gastronomia marinera. També es dona l’oportunitat de llogar l’espai de l’aula gastronòmica per a celebracions