Peixos a la peixateria
Taller per conèixer diferents tipus de peixos, les talles mínimes que s’haurien de comercialitzar i saber com la sobrepesca afecta la cadena tròfica.
Taller per conèixer diferents tipus de peixos, les talles mínimes que s’haurien de comercialitzar i saber com la sobrepesca afecta la cadena tròfica.
Visita al port i subhasta del peix, i de manera addicional taller de cuina marinera.
En el marc del projecte Projecte Sèpia es realitzen xerrades i vídeos de divulgació
Visita que dura un matí i que consta de 3 parts: 1. Van a la platja, on s’endinsen en l’aigua i observen animals vius i la biodiversitat de la platja. A continuació esmorzen. 2. Visita a la Confraria, on observen safates amb sardina i seitó
Visita guiada al Museu de la Pesca. El temps és un concepte cultural, subjectiu i alhora necessari i inevitable. En l’àmbit de la pesca el temps ho és tot. El temps climatològic determina quins dies pots sortir a feinejar i quins no; alhora, no totes
Itinerari guiat pel port i la subhasta
Taller de cuina amb tastet
Taller manipulatiu per conèixer de prop l’anxova
Show-cooking de cuina marinera
Com arriba el peix al nostre plat? Com són els seus hàbitats? Qui l’ha pescat? Com l’ha pescat?