Treballem al mar
Tres tallers: “Som submarinistes”, “Som pescadores”, i “Som científics”
Tres tallers: “Som submarinistes”, “Som pescadores”, i “Som científics”
Visita al port i subhasta del peix, i de manera addicional taller de cuina marinera.
Visita que dura un matí i que consta de 3 parts: 1. Van a la platja, on s’endinsen en l’aigua i observen animals vius i la biodiversitat de la platja. A continuació esmorzen. 2. Visita a la Confraria, on observen safates amb sardina i seitó
Com arriba el peix al nostre plat? Com són els seus hàbitats? Qui l’ha pescat? Com l’ha pescat?
Visita guiada a l’Espai del Peix amb tastet, dedicat al foment de la cultura gastronòmica del peix del nostre litoral
Us volem acostar al dia a dia d’una jornada de pesca tot pujant a bord de dues embarcacions professionals: Gacela i Estrella Polar
Us convidem a conèixer la vida de peixos i pescadors partint d’un audiovisual d’animació creat per l’il·lustrador Magí Marcé i d’un breu recorregut per l’exposició permanent
Mitjançant el joc l’alumnat descobrirà, de manera activa, interactiva i participativa, els rols, les eines per fer les diverses feines i els espais del port pesquer de Roses.
Sabeu com és una barca de pescadors? Entreu amb nosaltres per veure com són les xarxes, com és la cuina i com s’ho fan quan hi ha moltes onades. Aprendrem també a fer un nuc mariner que ens emportarem a casa! L’activitat es planteja com